2. 8. 2008

1. 8. 2008 – Huskisson – Kiama - Canberra

Jedeme do Kiamy, kde voda tryská skrz jeskyni vzhůru někdy až do výsky 60 metrů.



Další naše zastávka je Budderoo National Park, kde jsou 50 metrů vysoké vodopády Carrington Falls. Tady začíná být už trochu deštivo a tak po krátké procházce nasedáme do auta a vyrážíme směr Canberra – asi 200 km.





Zaznamenáváme malé škody na našem Fordíku… Nejdřív chtěl Míša pootočit zrcátko a málem mu zůstalo v ruce. Nějak se vytáhlo péro a nejde to stále zandat. Jelikož máme kufr v autě narvaný až po strop věcmi, tak je už nepoužitelné vnitřní zpětné zrcátko, a tak aspoň to rozbité spravujeme izolepou. Aby naši chlapci řidiči dobře viděli.

Další menší nehoda se stala hned další den, kdy zajíždíme na benzínku a Adam se musí otočit. Míša vyskočil z auta a šel se zeptat, jestli by nám někdo nespravil naše zrcátko. Ivet skáče z auta hned po něm, aby Adamovi řekla, kam až může couvat, abychom nenabourali. Každý používáme ale jiný slovník a tak Ivet říká DOBRÝ, čímž myslí, aby Adam už dál necouval. Adam chápe dobrý jako dobrý a tak couvá dál…NÁRAZ. Vidíme z auta jen vytřeštěné oči pana opraváře. Ve finále máme jen malinko prasklé zadní pravé světlo. Opět lepíme izolepou J Světla svítí, my jsme zdraví, což je hlavní a razíme dál směr Canberra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mohlo by se vám líbit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...